Alone

Denver, a természetfelettiek székhelye
 

Share | .
 

 Fajleírás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Admin
avatar

Madison Carter
Hozzászólások száma : 25
Join date : 2016. Apr. 15.
Real Age : 255
Tartózkodási hely : Colorado, Denver

TémanyitásTárgy: Fajleírás   Pént. Ápr. 15, 2016 7:56 pmBestia memoár
Szépségek...

Hunters
Átlagos emberek.. vagy mégsem?

Természetesen halandók, efelől semmi kétség. De valami különleges van bennük. Családjaikat vadásznak nevelik és maguk is vadászok. De ez még nem minden. Felismerik a természetfelettieket. Akármit vetnek be azok, nem hat rájuk. Erősek, pedig nem mindenki gyúr ám. Egyszerűen olyan, mintha csupán egy apró szál választaná el őket a természetfelettitől. De természetesen tudnak ők is normálisak lenni, de ez valljuk be, ritka.Humans
Ők bizony maximálisan halandók.

És ugyan ennyire sebezhetőek is. Őket meg kell védeni. Bár vannak olyanok, akik azért tisztában vannak dolgokkal, de ők előbb utóbb elvesztik ember létüket. Ez már sokszor meg is történt. Tehát kimondhatjuk, nekik addig jó, míg tudatlanok a természetfelettiekkel kapcsolatban.


Witches
Nem sokat különböznek az emberektől vagy a vadászoktól..

De mégis mások. Kicsit talán a szörnyekhez is sorolhatóak. Varázserejük van, és természetesen milliónyi könyvük is a varázslásról. Ha ártani akarnak, megteszik s ott nem marad kő kövön. Varázsláskor a szemük kifehéredik, olyan lesz akár egy szellemé. De ezektől eltekintve egész normálisak. Sokuk nem is tudnak az erejükről.

A hozzászólást Admin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Ápr. 15, 2016 8:17 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dontleaveme.hungarianforum.com
Admin
avatar

Madison Carter
Hozzászólások száma : 25
Join date : 2016. Apr. 15.
Real Age : 255
Tartózkodási hely : Colorado, Denver

TémanyitásTárgy: Re: Fajleírás   Pént. Ápr. 15, 2016 7:56 pmBestia memoár
és szörnyetegek

Vampires
Vámpírok bizony azok a lények kik ártatlanok vérét isszák.

Kénytelenek is, hiszen így maradhatnak csak életben, különben kiszáradnának és meghalnának. De nem mindegy miképpen. A jó vámpírok már tasakos, kórházi vérrel táplálkoznak, de a rosszak... hát ha halandó vagy ne akarj szembe kerülni hasonlóval. Ők bizony áldozatokat hagynak. Vagy ami még rosszabb, nem hagynak áldozatokat sem. Se szemtanúkat. A régi szokások szerint élnek. De a jó hír, hogy van egy harmadik kategória is. Az amolyan mazochista vámpír egyedek, kik állat vérrel táplálkoznak. Ez persze csupán arra elég, hogy életben maradjanak, de jóval gyengébbek mint azok, kik halandó vérét isszák. Persze azt ki ne hagyjam, hogy a Nap átkával fizetnek bűneikért. Így legtöbbjük csak éjszaka járkálhat, máskülönben porrá ég. De van egy olyan ékszer (legyen az, gyűrű, nyaklánc vagy bármi) amelyet boszorkányok képesek elkészíteni. Aki ezen ékszerekhez hozzájutnak, nappal is kijárhatnak, mikor csak kedvük szottyan.Werewolves
A vérfarkason úgy akárcsak a vámpírok meg vannak átkozva.

Őket a Hold átka sújtja. Csakis teliholdkor ölthetnek farkas alakot és akkor sem képesek kontrollálni magukat. Nappal emberi alakban mászkálnak de nekik is van ám gyengéjük. Az ezüst megégeti őket, persze nem halnak bele. Meghalni csak akkor halnak meg, ha kitépik a szívüket és levágják a fejüket. Emberekre csupán ritkán támadnak, karmolások és harapásuk pedig halálos a vámpírokra nézve. Ritka az olyan vérfarkas akit átváltoztattak, hiszen kis eséllyel éli túl az áldozat. Vérfarkasnak éppen ezért nagyobb részben születni kell.


Werehyenas
A vérhiénák nem sokban különböznek a vérfarkasoktól.

Látszólag meg sem lehet őket különböztetni egy-két pöttytől elnézve. De emberként teljesen mások. Azonosulnak a bennük szunnyadó a vadállattal. Vihognak a tragikus eseteken is, mint az megszokott egy hiénától is. Erőszakosabbak is a kelleténél, már-már agresszívak, de ártalmatlanok. Átváltozásukat képesek kontrollálni és nappal is akár átváltozhatnak azok akik régebb óta vérhiénák. Minden csupán tanulás kérdése.


Werejaguars
Nem is tudom őket hova soroljam, már-már rosszabbak mint a démonok.

Ők álnokok, gonoszak és szívtelenek. Erejük hasonlatos a vérhiénákhoz, de emberi alakjukban normálisak. Ám mikor jaguár alakot öltenek már csupán a viselkedésétől felforr az ember agya. Sunyin támad és konokul. Megölnek bárkit és bármit aki, ami az utukba kerül. Nem kímélnek se embert, se a saját fajukat. Ha felsőbb rangúvá kívánnak válni, csak megölik a vezetőjüket és kész. Nincsen érzésük mikor vérjaguár formát öltenek.


Werecoyotes
Teljesen olyanok mint a vérfarkasok, egyetlen kivétellel.

Őket nem sújtja a Hold átka. Bűntudatosak és nem félik kimutatni kik is valójában. Akár nappal is egyszer csak képesek szemük színét neon kékre váltani, de az sem jelent nagyobb problémát ha prérifarkas fogacskáit meg kívánja mutatni. De ezektől eltekintve csak a színüktől térnek el a vérfarkas falkáktól. Legtöbbjük be is áll egy-egy vérfarkas falkába.


Werebunnies
Egész egyszerűen csak vérnyulak.

Bizonyára már mindenki hallott azokról a nyulakról akik harapnak, de véresen. Ezek hát a vérnyulak. Vadak, és bizony tényleg harapnak. Nem kímélnek senkit. De persze vannak itt is kivételek akik visszafojtják vérszomjukat. Néhányuk csak békére vágyik, de vannak olyanok is akik vadászatra indulnak minden reggel.


Demons
A démonok az éjszaka teremtményei.

A sötétben rejtőznek és konokul veszik rá az embereket, hogy öngyilkosságba szaladjanak. Ördögök a legjavából. A bukott angyalok is ide sorolhatóak. Ők aztán tényleg nem kegyelmeznek. Még a jó vámpírokat is képesek rossz útra téríteni és ha valaki megbízik bennük kilépnek a sötétből és ember formájában csapnak le. Ilyenkor a szemük fehérje sötét, már-már koszos kék, pupillájuk pedig halvány kéken izzik. Ember alakban maguktól is képesek a gyilkolásra. Ha valaki ujjat húz velük, szem rebbenés nélkül képesek eltörni a nyakát.


Angels
A démonok ellentettei.

Túlnyomó többségben a Mennyben tartózkodnak, de vannak akik a Földön élnek. Átlagos emberi életet élnek és a vadászokat segítik a gonosz pusztításában. Ők csakis a jót képviselik és sosem esnek bűnbe. Aki mégis, abból démon lesz és a sötétségbe száműztetik. De ezen angyalok évszázadról évszázadra egyre csökkennek. Mint a Mennyben úgy a Földön is angyal szárnyuk van. A Földön viszont az emberek miatt nem látszik. De ha valaki erősen hisz bennük láthatóvá válik számára.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dontleaveme.hungarianforum.com
 

Fajleírás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Alone :: First steps :: Kezdetek kezdete-